Ми раді запропонувати Вам м'ясо перепілки, цесарки, фазана і курки з домашньої ферми, вирощених на натуральних кормах. Наша птиця вирощується в просторих вол'єрах в сільській місцевості. Птахи харчуються різноманітними якісним кормом. Ми вирощуємо для вас як для себе, тому кожен день птахи отримують не тільки зерно суміші та зелень, але каші. То що ми вирощуємо на натуральних кормах видно не озброєним оком. М'ясо має природний жовтий колір і найголовніше багатий натуральний смак.
М'ясо перепелів дуже ніжно і дієтичне. Ми пропонуємо два види м'яса перепелів:
Молоде м'ясо перепелів ― це перепела віком 60 днів, середня вага тушки 190 – 230 грам. Мають дуже ніжне м'ясо (ніжніше навіть кролика) тому найкращим чином підійде для смаження на грилі, запікання в духовці або просто для приготування дієтичного супу дитині.
Супове м'ясо перепелів ― це молодняк у віці 6-9 міс., середня вага тушки 200-250 грам. Перепілки більш ніж молоді м'ясисті, але більш «жесткостие» як домашня курки. Прекрасною підходять для супів а також жаркого.
М'ясо цесарки – це окрема історія. Навіть сама назва ЦЕСАРКА пішло від царський птах. У рядку корисності серед усіх курячих, цесарка займає почесне перше місце. Цесарка підходить для приготування будь-яких страв, це може бути просто суп або спекотне, запечене м'ясо, холодець і багато іншого. За смаком м'ясо цесарки нагадує курку а також поєднує смак дичини. Не рідко м'ясо цесарки педіатри рекомендують для першого прикорму дитини. Вік птиці для забою 4-5мес. Середня вага тушки 0,900 – 1,3 кг.
М'ясо фазана – це справжня дичину для гурманів! Як і справжня дичину м'ясо фазана більш туге порівняно з куркою, тому його необхідно піддавати довгої термічній обробці. Але це з лишком компонується ароматом і смаком дичини! Вік птиці для забою 5-7мес. Середня вага тушки 0,800 – 1,1 кг
У Київ нашу продукцію ми постачаємо по п'ятницях на замовлення. Перед днем доставки, робимо забій і вночі в термобоксах м'ясо їде на Київ. Вранці наш кур'єр розвозить м'ясо місцями роздач. Також можливе самовивезення з вул. Бажова 4.
Більше про доставку читайте тут!.