Молоде м'ясо перепелів ― це перепела віком 60 днів, вага тушки 180 – 250 грам, на 1кг ~ 4-5шт. Мають дуже ніжне м'ясо (ніжніше навіть кролика) тому найкращим чином підійде для смаження на грилі, запікання в духовці або просто для приготування дієтичного супу. Час приготування до 1 години.
Супове м'ясо перепелів ― це молодняк у віці 6-9 міс., вага тушки 200-300 грам на 1 кг ~ 4 шт. Перепілки більш ніж молоді м'ясисті, але більш «жесткостие» як домашня курки. Прекрасно підходять для супів, жаркого і ін.. Час приготування ~ 2-2.5 години.
Копчене м'ясо перепелів – цей продукт підкорить будь-якого від дитини до дорослого. Свіже м'ясо, духмяні спеції і натуральне копчення на твердих породах дерева (ніякого рідкого диму), що сприяє отриманню неповторного аромату і смаку. Вага тушки 100-150грамм, на 1 кг ~ 8 шт. Можна подавати як самостійне блюдо, так і з різноманітними гарнірами.
Якісне харчування і професійний догляд за перепілками робить свою справу. М'ясо від ферми Дичину без перебільшення особливо ніжне, дієтичне і що найголовніше має багатий натуральний смак. Це підтверджено відгуками постійних і нових клієнтів.
В основі формування цін на м'ясо ферми “Дичина” закладено принцип ― “Якість. Без компромісів”. Для нас це означає, що корми для птиці повинні бути тільки найвищої якості, і це закон!
Давайте розглянемо складові ціни на перепелине м'ясо: 70% ― це вартість високоякісних кормів, решта 30% ― це витрати на амортизацію обладнання, оплату праці працівникам, дезінфекцію, витрати на обігрів та охолодження пташника. В силу об'єктивних причин, ці витрати фермери суттєво скоротити не можуть! Істотно заощадити можна тільки замінивши корм на більш дешевий, використовувати стимулятори росту, антибіотики, тваринний протеїн дуже низької якості (м'ясо-кісткове борошно). Птах зростає швидше, відповідно набирає стандартний вага швидше і з'їдає менше корму. В результаті ― економія на вартості та кількості комбікормів, а значить, можливість знизити ціну без втрати прибутку.
На ринку є пропозиції з ціною нижче нашої, а витрати, які становлять 30 % є у всіх ферм, але можна тільки уявити, яким кормом харчується птах, що б отримати дуже низьку вартість м'яса . Таке перепелине м'ясо можна порівняти з м'ясом бройлерів у будь-якому супермаркеті. З цього, Вибір завжди за Вами.
Приємних і корисних Вам покупок!