Інгредієнти:
350 грамів соєвого соусу, 8 середніх перепелиць.
Приготування:
Ретельно помити перепелиць, після чого розрізати тушки спереду, так що б стались "бабочки". М’ясо скласти в один судок і залити соєвим соусом. Інші спеції не потрібно використовувати, оскільки соєвий соус і так солоний. Дати буде тривати щонайменше 2-3 години. Після того як м'ясо промарінувалося, смазьмо його на вугілля, але саме на вугіллі, а не на дим як шашлики!
Скаржити потрібно до появи карамельного кольору, це приблизно займе 15-20 хвилин.
Приємного апетиту.
В нашому інтернеті магазині, Ви можете замовити як свіжі перепелиці, так і вже готові до приготування на грилі, мариновані перепелиці в соєвому соусі або мариновані перепелила в білому вина і травах.