Молоде м'ясо перепелів — це перепели у віці 60 днів, вага тушки 180–280 грамів, приблизно 4-5 штук на 1 кг. Це м'ясо дуже ніжне (ніжніше навіть за кролика), тому ідеально підходить для смаження на грилі, запікання в духовці або для приготування дієтичного супу. Час приготування до 1 години.
Супове м'ясо перепелів — це перепілки у віці 8-10 місяців, вага тушки 200–350 грамів, приблизно 3-4 штуки на 1 кг. Ці перепілки більш м'ясисті, ніж молоді, але мають жорсткішу текстуру, подібну до домашньої курки. Вони ідеально підходять для приготування супів, запечені та інших страв. Час приготування ~ 1-1,5 години.
Доставка: По м. Умань БЕЗКОШТОВНА адресна доставка щоп'ятниці в першій половині дня. Забій птиці відбувається напередодні, тому замовлення приймаємо в четверг до 13:00. Мінімальне замовлення - 500 грн.
Доставка в інші міста за домовленістю новою поштою в термобоксі (+100 грн за пакування).