Продавець Ферма "Дичина" розвиває свій бізнес на Prom.ua 13 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
858 відгуків
Ферма Дичина
Фільтри
Ціна
В наявності
Виробник
Графік роботи
  • Понеділок
    09:0018:00
  • Вівторок
    09:0018:00
  • Середа
    09:0018:00
  • Четвер
    09:0018:00
  • Пʼятниця
    09:0018:00
  • Субота
    10:0015:00
  • Неділя
    Вихідний
Контакти
+380 (98) 275-83-91
Киевстар
+380 (66) 143-40-41
Vodafone
Ферма "Дичина"
Андрій
вул. Бажова, 4, Київ, Україна
dichkiev@gmail.com+380982758391

М'ясо та яйця птиці

           Ми раді запропонувати вам м'ясо перепілки та цесарки з нашої домашньої ферми, вирощених на натуральних кормах. Наша птиця живе у просторих вольєрах у сільській місцевості та харчується якісними кормами. Ми вирощуємо для вас так, як для себе, тому кожен день наші птахи отримують не лише зернові суміші та зелень, а й каші. Те, що наша продукція вирощена на натуральних кормах, видно неозброєним оком. М'ясо має природний жовтий колір і, що найголовніше, багатий натуральний смак.

 

Яке ж м'ясо обрати? Вирішувати вам! А ми трохи розповімо про кожне…

     М'ясо перепелів дуже ніжне та дієтичне. Ми пропонуємо два види м'яса перепелів:

  • Молоде м'ясо перепелів — це перепели у віці 60 днів, середня вага тушки становить 190–230 грамів. Це дуже ніжне м'ясо (ніжніше навіть за кролика), тому найкраще підходить для смаження на грилі, запікання в духовці або для приготування дієтичного супу для дитини.

     Супове м'ясо перепелів — це перепілки у віці 6-9 місяців, середня вага тушки становить 200–250 грамів. Ці перепілки більш м'ясисті, ніж молоді, але мають жорсткішу текстуру, подібну до домашньої курки. Вони ідеально підходять для приготування супів та печені.

     М'ясо цесарки — це окрема історія. Навіть сама назва "цесарка" походить від "царська птиця". Серед усіх курячих порід цесарка займає почесне перше місце за корисністю. Вона підходить для приготування будь-яких страв: супів, печені, запеченого м'яса, холодцю тощо. На смак м'ясо цесарки нагадує курку з відтінком дикої птиці. Нерідко педіатри рекомендують м'ясо цесарки для першого прикорму дитини. Вік птиці для забою становить 4-5 місяців, середня вага тушки — 1,0 – 1,4 кг.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner