Ми раді запропонувати вам м'ясо перепілки та цесарки з нашої домашньої ферми, вирощених на натуральних кормах. Наша птиця живе у просторих вольєрах у сільській місцевості та харчується якісними кормами. Ми вирощуємо для вас так, як для себе, тому кожен день наші птахи отримують не лише зернові суміші та зелень, а й каші. Те, що наша продукція вирощена на натуральних кормах, видно неозброєним оком. М'ясо має природний жовтий колір і, що найголовніше, багатий натуральний смак.
М'ясо перепелів дуже ніжне та дієтичне. Ми пропонуємо два види м'яса перепелів:
Супове м'ясо перепелів — це перепілки у віці 6-9 місяців, середня вага тушки становить 200–250 грамів. Ці перепілки більш м'ясисті, ніж молоді, але мають жорсткішу текстуру, подібну до домашньої курки. Вони ідеально підходять для приготування супів та печені.
М'ясо цесарки — це окрема історія. Навіть сама назва "цесарка" походить від "царська птиця". Серед усіх курячих порід цесарка займає почесне перше місце за корисністю. Вона підходить для приготування будь-яких страв: супів, печені, запеченого м'яса, холодцю тощо. На смак м'ясо цесарки нагадує курку з відтінком дикої птиці. Нерідко педіатри рекомендують м'ясо цесарки для першого прикорму дитини. Вік птиці для забою становить 4-5 місяців, середня вага тушки — 1,0 – 1,4 кг.