Свіже м'ясо цесарки – займає перше місце серед м'ясо птиці по корисності. М'ясо цесарки за смаком нагадує дичину, але більш ніжне і дієтичне. За високі корисні і смакові якості цесарка вважається кращою серед всіх домашніх птахів. М'ясо цесарки добре підходить для приготування будь-яких страв (супи, печеня, запечене в духовці) Купити цесарку ви можете в нашому інтернет магазині. Середня вага тушки: від 1 до 2 кг, залежно від породи.
Короткий відео огляд про цесарином м'ясі...
Ми рекомендуєм приготувати суп з м'ясом цесарки, і гарантуємо, що ви будете в приємному захваті! Просто м'ясо+овочі+крупа/лапша+зажарка+сіль/перець і більше ніяких спецій. М'ясо цесарки на порядок смачніше ніж домашня курка а з магазинним бройлером навіть не можна порівняти.
Основні | |
---|---|
Виробник | Дичина |
Країна виробник | Україна |
Користувальницькі характеристики | |
Середня вага тушки | 1,000 - 2,200 кг |
Вік забою птиці | 4-5 місяців |