Інкубаційні яйця цесарки ми отримуємо від дорослої птиці у віці від 1 до 3 років. Материнське стадо міститься в просторих вольєрах не великими сім'ями.
На фермі є достатня кількість цесарок всіх порід, тому інкубаційне яйце збирається не більше 3 днів перед відправкою клієнту. Рекомендований період зберігання цесариных яєць перед інкубацією до 7-8 днів.
Інкубаційний період цесарки становить 28 днів. Інкубувати цесарок можна в будь-яких домашніх або промислових інкубаторах.
Найпоширеніші породи цесарок: цесарка Крапчаста, цесарка Волзька Біла, бройлерна цесарка ESSOR (Франція).
Перед інкубацією рекомендуємо ознайомитися з наступними статтями: