Про користь м’яса перепелиць відомо з найдавніших часів, його і досі застосовують у східних і народних медичних цілях для лікування різних хвороб, а також у косметології. Перепелицьне м’ясо містить 25 — 27 відсотків сухих речовин, 21 — 22% білків, 2,5 — 4,0% жирів. Вміст вітамінів А і В, а також корисних мікроелементів, таких, як залізо, мідь, калій, кобальт і д. їх вміст у свинині або яловичині.
Крім того, перепеліне м’ясо має підхоже поєднання амінокислот (полізин, метиіон, цистин, тирзин). Наприклад, лізін має противірусну дію і сприяє росту та відновленню тканин, а також виготовленню антитіл та гормонів. А тирозін сприяє утворенню пігменту, який відповідає за гарний і здоровий колір шкіри.
Овомукоїда — речовина, яка міститься в м’ясі перепелиць, — виробляє екстракт для лікування алергії. У передпелінному м’ясі фермент лізоціму, який має антибактеріальні властивості, сприяє утворенню шкідливого мікрофлору, завдяки чому перепел’яне м’ясо може довго зберігати свіжість.
М’ясо перепелиці дуже корисні при таких серйозних захворюваннях, як хронічна пневмонія, цукровий діабет, бронхіальна астма, захворювання шлунка, нирки, печінка і серце, а також туберкульоз. Варто зазначити, що перепелінне м’ясо сприяє поліпшенню потенції, поліпшує загальний тонус і зміцнює кістки. Особливо корисним є споживання такого м’яса тим, хто отримав радіаційне випромінювання.
Для любителів смачних і вишуканих страв інтернет-магазин "Доманя ферма Діч." пропонує м’ясо перепелиць, старанно вирощених у Натуральні умови. Заповнити перепелене м'ясо можна додаванням його до віртуального кошика і заповнивши форму замовлення на нашому веб-сайті.
Перейти до розділу « Каталоги товарів »М’ясо перепелиць»