6 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 100 грн
Техаські перепели – це одна з найпопулярніших м’ясних порід в Україні та за її межами. Їхні головні переваги – велика вага обробленої тушки (250-350 грамів) та світлий колір м'яса без небажаного синього відтінку, що притаманний дрібнішим породам. Дізнайтесь більше про історію техаського білого перепела.
Основні характеристики техаського перепела:
Наші перепілки утримуються у просторому пташнику площею понад 300 м², що забезпечує кожній пташці комфортні умови в просторих клітках. Пташник обладнаний потужною вентиляцією, автоматичним освітленням та щоденною автоматизованою системою прибирання посліду. Це знижує рівень аміаку в повітрі, що сприяє отриманню якісних інкубаційних яєць.
Ми постійно оновлюємо генофонд перепелів кожні 2-3 покоління (1,5-2 роки), що забезпечує стабільно високу якість нашого стада. Оскільки одне покоління перепелів утримується протягом 9 місяців, це дозволяє підтримувати генетичну різноманітність і продуктивність. Для оновлення генофонду завозимо яйця 2-х ліній з великих племінних ферм Європи. Для материнського стада відбираються лише найкращі особини – близько 25% з нових ліній.
Для забезпечення високої якості інкубаційних яєць, наше материнське стадо відбирається за такими критеріями:
Завдяки розміру нашого поголів’я ми можемо відбирати інкубаційні яйця не старші трьох днів, що забезпечує заплідненість на рівні щонайменше 90%. Виводимість техаських перепелів у наших інкубаторах становить в середньому 85%. Кожне яйце проходить ретельну перевірку на дефекти, вагу, колір, тріщини та форму.
За 20 років досвіду було розроблено оптимальне пакування, що мінімізує бій і не закупорює пори яєць, зберігаючи їхню якість на найвищому рівні. Однак, враховуючи можливі ризики при транспортуванні поштою, ми додаємо 3% яйця безкоштовно для компенсації можливих пошкоджень.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Дичина |
Країна виробник | Україна |
Види домашньої птиці | Перепели |
Порода | Техаські |
Забарвлення | Білий |
Тип продукції | Яйце |